Mogelijkheden

Van een prachtig naambord aan de straat tot het juiste drukwerk in jouw onderneming. Ieder bedrijf is uniek en ieder bedrijf verdient een unieke visuele aanpak! 

Voor alles een oplossing

ammarens-assen

Branding

Een prachtig woord voor huismerk. Hoe je deze moet vertegenwoordigen binnen jou onderneming of organisatie daar weten wij alles van! Alles straalt eenheid uit, de ultieme merkbeleving. Van drukwerk tot signing aan het pand.

gaafz-20x20-1

Design

Doeltreffende vormgeving, design die vertaald wordt om (potentiële) klanten aan te spreken. Ons hart gaat sneller kloppen van dingen mooier maken!

0 (1)

Marketing

Hoe maak je impact met je organisatie of onderneming? Door een juiste doeltreffende visuele strategie maken wij jouw design. Design die past bij doeltreffende reclame. De ultieme merkbeleving! Ontwerpstudio LenteGoud helpt jouw een visuele strategie een boost te geven.

0 (2)

Logo's

De eerste indruk van jouw merk, het gezicht van jouw onderneming, diensten en producten. Een logo met impact, een positieve eerste indruk met een persoonlijke touch. Om jouw logo te ontwerpen, om te luisteren naar jouw drijfveren en te alles eraan te doen om de basis strak neer te zetten is ons streven.

sinterklaas-logo-assen

Creatieve uitingen

Een logo met impact en deze te vertalen in huisstijlmiddelen, zoals visitekaartjes, (digitaal) briefpapier, vlaggen, raam signing, ebooks, stickers en promotiemateriaal. Er is veel mogelijk ook voor het optimaleren van de bestaande huisstijl.

lentegoud-instagramtraining

Instagram training

Instagram training voor ondernemers. Visuele training voor ondernemers om de juiste doelgroep te benaderen. Hoe maak je een Instagram-strategie? Hoe maak je een goed content. En hoe benader je de juiste doelgroep.

Zullen we samenwerken?

Wil jij vooral doen wat je leuk vindt? Laat ons je helpen jouw onderneming visueel grafisch te ondersteunen! Een professionele bedrijfsuitstraling kan het verschil maken.