Over lenteGoud

Waar wij ons bed voor uit komen

Wie is lentegoud?

Mijn naam is Jannie Joling, oprichter van ontwerpstudio Lentegoud. Creatief, modern, bevlogen, origineel en weet gedachten van anderen om te zetten in een spetterend eindresultaat. Tenminste, dat zeggen opdrachtgevers over mij en daar ben ik trots op. Van jongs af aan weet ik dat ik gelukkig word door mensen blij te maken met mijn creativiteit. Binnen mijn vormgevingsbureau kan ik daarin helemaal mijn ei kwijt. Stileren, tekenen, ontwerpen, plakken en presteren. Alles om balans te krijgen tussen vorm en typografie. Van een origineel visitekaartje tot een opvallende raambestickering.

Ik ben een uitgesproken huisstijlspecialist: van origineel visitekaartje tot een opvallende raambestickering, van spandoeken tot websites. Met Ontwerpstudio Lentegoud ontwerp, produceer en verspreid ik jouw huisstijlmiddelen. Met eenheid en consistentie in de uitstraling, op een creatieve en originele manier. Ik ontzorg, zodat jij al jouw tijd in het ondernemen kunt steken.

 

Waarom de naam lentegoud?

De lente is mijn favoriete seizoen. De natuur doet zijn best om weer te gaan stralen, bomen komen na een lange winter opnieuw in het blad, de eerste bloemen komen in bloei. Ik hou van de kleurenpracht die de lente biedt en vooral van de geur van vers gemaaid gras. En het Goud staat voor volmaaktheid, gaan voor het allerbeste, eerlijkheid en het bieden van (toegevoegde) waarde: dingen die ik met Lentegoud elke dag nastreef.

Werkwijze

Wat zijn jouw drijfveren? Dat vind ik belangrijk bij het uitvoeren van mijn werk. Ik luister graag naar jouw passie voor je werk en jouw dromen. Hoe beter ik jouw bedrijf of organisatie ken, hoe beter ik je kan helpen dit te vertalen in professionele uitingen voor jouw onderneming. Wil jij een functioneel logo dat staat voor jouw onderneming? Wil je een professionele, maar vooral ook warme uitstraling op sociaal-media? Heb je exclusief drukwerk of zoek je opvallende vlag of spandoek? Ik draai er mijn hand niet voor om.

Ben je nieuwsgierig hoe Lentegoud de uitstraling van jouw bedrijf kan optimaliseren? Ik ga graag een kop koffie met je drinken om dit samen uit te zoeken. Neem contact met me op en dan maken we snel een afspraak!

Tot snel!

 

Zullen we samenwerken?

Wil jij vooral doen wat je leuk vindt? Laat mij je helpen jouw onderneming visueel grafisch te ondersteunen! Een professionele bedrijfsuitstraling kan het verschil maken. 

Wij werken samen met…