Over lenteGoud

Waar wij ons bed voor uit komen

Wie is lentegoud?

Ontwerpstudio LenteGoud is een bevlogen en creatief reclamebureau uit Beilen.
Wij zijn een dynamisch bureau met verschillende professionals.
Denk aan grafische vormgevers, huisstijlspecialisten, signers, fotografen en content marketeers. Kortom: we hebben alles in huis om jouw bedrijf zichtbaar te maken!

Bij Lentegoud werken we met korte lijntjes. We gaan we voor duurzame relaties en helpen graag mee om jouw bedrijf te laten groeien!

Sinds 2017 werken wij met veel plezier en passie aan prachtige projecten en groeien wij mee met organisaties en bedrijven. Van complete huisstijlen tot opvallende raambestickering en van E-book vormgeving tot een gedegen visuele strategie.

Waarom de naam lentegoud?

De lente is mijn favoriete seizoen. De natuur doet zijn best om weer te gaan stralen, bomen komen na een lange winter opnieuw in het blad, de eerste bloemen komen in bloei. Ik hou van de kleurenpracht die de lente biedt en vooral van de geur van vers gemaaid gras. En het Goud staat voor volmaaktheid, gaan voor het allerbeste, eerlijkheid en het bieden van (toegevoegde) waarde: dingen die ik met Lentegoud elke dag nastreef.

Werkwijze

Wat zijn jouw drijfveren? Dat vinden wij belangrijk bij het uitvoeren van ons werk. Wij luisteren graag naar jouw passie voor je werk en jouw dromen. Hoe beter wij jouw bedrijf of organisatie kennen, hoe beter wij jou kunnen helpen dit te vertalen in professionele uitingen voor jouw onderneming. Wil jij een functioneel logo dat staat voor jouw onderneming? Wil je een professionele, maar vooral ook warme uitstraling op sociaal-media? Heb je exclusief drukwerk of zoek je opvallende vlag of spandoek? Wij draaien er onze handen niet voor om.

Ben je nieuwsgierig hoe Lentegoud de uitstraling van jouw bedrijf kan optimaliseren? Wij gaan graag een kop koffie met je drinken om dit samen uit te zoeken. Neem contact met ons op en dan maken we snel een afspraak!

Tot snel!

 

Zullen we samenwerken?

Wil jij vooral doen wat je leuk vindt? Laat ons je helpen jouw onderneming visueel grafisch te ondersteunen! Een professionele bedrijfsuitstraling kan het verschil maken. 

Wij werken samen met…