Nieuw logo voor Mooi bij Amarense uit Beilen

     LenteGoud geeft inspirende tips en haar enthousiasme werkt aanstekelijk

         -Amarense Oving-de groot “Mooi bij Amarense” Beilen

Huisstijl met een twist - de juiste identiteit voor de perfecte klant

Ruim zes jaar geleden begon hair en make-up artist Amarense de Groot uit Beilen haar eigen onderneming: Mooi bij Amarense. LenteGoud kreeg een tijdje geleden de vraag om voor Mooi bij Amarense een volledig nieuwe identiteit te ontwikkelen. Het begon met een kersvers logo en daarna volgde een heel bijzonder visitekaartje. Ook gaf Lentegoud Amarense advies bij het restylen van haar website.

Het vernieuwde logo van Mooi bij Amarense is stoer, chic en elegant geworden, kernwoorden die passen bij Amarense én haar onderneming. In het vignet zijn haarlokken en prachtig krullende wimpers op stilistische en eenvoudige manier te herkennen. Daarnaast staan de rondingen in het logo voor de vrouwelijkheid die Amarense graag uit wil stralen. De huisstijl keert terug als label – tevens visitekaartje – om bijvoorbeeld aan een stijlvolle tas te hangen. Mooi bij Amarense is klaar om de wereld te veroveren in de make-up & hair branche!

Ook op zoek naar een nieuwe huisstijl? Of een creatieve manier van jezelf presenteren? Ontwerpstudio Lentegoud ontwerpt toepasbare logo’s met een professionele en creatieve uitstraling! Met de juiste identiteit trek je de klanten die het beste bij jouw onderneming passen.