GaafZ de nieuwste trend op wandbekleding

LenteGoud Ontwikkeld: nieuwe wandbekleding GaafZ!

Gaafz is het nieuwste kindje van LenteGoud. Door de liefde voor fotografie, drukwerk, compositie en inrichting ontstond het idee om collages te ontwikkelen die je makkelijk kunt wijzigen. Voor iedere sfeer de juiste wandcollage in de vorm van een honingraad/hexagoon. Alles begint bij een idee, Lentegoud pakt deze kans om een nieuw product te realiseren met beide handen aan. De prototypes zijn gemaakt, marketingstrategie is uitgestippeld.

Zoek je iets origineels voor aan de wand voor in jouw bedrijf? Iets wat jouw onderneming unieker of persoonlijker maakt? Niet het geijkte, maar helemaal in jouw eigen bedrijfsstijl? Gefeliciteerd, je ziet de primeur in dé nieuwste trend op gebied van wandbekleding. In allerlei formaten en afbeeldingen te bestellen. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld je Instagramfoto’s of een mooie sfeercollage uit onze collectie.

Het is allemaal mogelijk. Door de innovatieve magneten kun je de platen moeiteloos wisselen en creëer je voor ieder moment een andere sfeer. Wij weten wat gaaf(z) aan de wand is!