Sinterklaas logo van MKB Retail Assen voor binnenstad Assen

Sinterklaaslogo

LenteGoud ontwierp een Sinterklaaslogo en bedrukte deze op raamstickers, gevelvlaggen en vlaggenlijntjes voor MKB Retail Assen. Op deze manier wordt de binnenstad van Sinterklaassfeer voorzien. Deze statische sticker van hoogwaardige kwaliteit geeft een prachtige indruk. Dit unieke ontwerp is op vele etalageramen in de Asser binnenstad in de decembermaand te bewonderen.

Wij van LenteGoud kunnen jouw etalageramen ieder kwartaal voorzien van een uniek ontwerp doormiddel van deze prachtige tijdelijke stickers. Dit kan bijvoorbeeld in jouw salesweek, een prachtig gedichtje tijdens de Moederdagweek, of een romantisch ontwerp met Valentijnsdag. Alles voor de optimale belevening in jouw onderneming. Deze statische stickers zijn eenvoudig te plakken en te verwijderen. Ook kun je deze sticker opnieuw gebruiken of op een ander raam plakken. Een voordelige manier om de juiste uitstraling vorm te geven.

Wij denken graag met jou mee en dat betekent dat we graag met je om tafel gaan om jouw wensen te bespreken, zodat we voor ieder thema een passend ontwerp kunnen maken. Wij plannen ieder thema in, zodat je hier geen omkijken naar hebt.