Lentegoud ontwerpt TT raamstickers MKB Retail Assen

Uniek ontwerp raamsticker TT Assen voor MKB Retail Assen

LenteGoud ontwerpt TT raamstickers voor MKB Retail Assen om de binnenstad van TT sfeer te voorzien. Deze mooie statische sticker van hoogwaardige kwaliteit geeft een prachtige indruk. Dit unieke ontwerp is op vele etalageramen in de Asser binnenstad tijdens de TT week te bewonderen.

Naast de TT sticker heeft LenteGoud inmiddels meer thema’s vorm mogen geven, waaronder Sinterklaas en Kerst.

Wij van LenteGoud kunnen jouw etalageramen bijvoorbeeld iedere kwartaal voorzien van een uniek ontwerp doormiddel van een prachtige tijdelijke sticker. Bijvoorbeeld in de decembermaand met Sinterklaas en/of Kerst of in jouw sales week. Een prachtig gedichtje in de week van Moederdag of een fijn romantisch ontwerp met Valentijnsdag. Er is veel mogelijk, alles voor de optimale belevenis in jouw onderneming. Deze statische stickers zijn eenvoudig te plakken en te verwijderen.

Wij denken graag met je mee en dat betekent dat we graag met je om tafel zitten om jouw wensen te bespreken zodat we voor ieder thema een passend ontwerp kunnen maken. Wij plannen de thema’s in, zodat jij tijd hebt om in jouw onderneming te staan met de juiste uitstraling.