Visuele branding voor teffvolkoren uit drenthe

Visuele strategie die staat als een huis

Wil jij ook graag zo’n kenmerkende branding, die helemaal bij jouw en je klanten past? Ben je opzoek naar een duidelijke positionering in de markt en hoe je deze visueel vertaald. Ontdek welk visuele stappen jouw bedrijf kan maken om nieuwe klanten aan te trekken. 

Wat gebeurt er als je geen eenduidige huisstijl hebt? Je spreekt niet de juiste doelgroep aan, je krijgt te maken met versnippering en gaat ten koste van je imago en je bedrijfsresultaten.

Door één visuele lijn te creëren in een huisstijl zorg je voor rust, eenheid en herkenning bij je doelgroep. Voor Teffvolkoren heeft LenteGoud een stijlboek gemaakt met vaste lettertypes en kleuren. Samen hebben we een duidelijke focus aangebracht die de juiste doelgroep aanspreekt. Eén strategie die als leidraad fungeert voor verschillende reclame-uitingen zoals folders, fotografie, boek en de website.

LenteGoud ontwerpt en begeleidt het hele traject van begin tot eind bij het creëren van die eenduidige visuele strategie die doelgericht is en de juiste doelgroep aanspreekt. Dat wil jij toch ook?